A következő kiszállítások időpontjai: 2023. szeptember 26. kedd, szeptember 29. péntek!

Kedd-Péntek 09:00-16:00 : 06-30-0873-699.

Érdekességek, hírek

Kézműves szendvics

2023.08.12 08:14
Kézműves szendvics

Kézműves szendvicsek, tálak, falatkák készítése egy újabb fejezete a FaluFoodnak, melynek a termékek minden alapanyagát magyar ős- és kistermelők állítják elő. 

A szendvicsek, falatkák, tálak készítésekor a fő célunk, hogy minőségi, adalék-, színezék- és tartósítószermentes termékekkel tudjuk Önöket kiszolgálni, akár egy alap szendvicsről akár egy igazi ínyencségről legyen szó. Kínálunkban igazi kuriózumokat is megtalál a kedves megrendelő. Szalámiaink, kolbászaink, sajtjaink nagyrésze Magyar Termék Nagydíjas termék. A szendvicsek alapjait vadkovászos, élesztő mentes pékáruk adják, a díszítő elemekként használt zöldségek, gyümölcsök mind vegyszermentes kertek terményei. 

Céges rendezvények, családi-baráti összejövetelek, különleges alkalmak, hosszabb utazás....  csak pár ok, amiért érdemes rendelni a termékeinkből. Egyedi kéréseket is megvalósítunk a Magyar Kézműves Manufaktúrával karöltve!

Mi a rendelés menete? 

A megrendelés leadásának a kiszállítás előtt minimum két munkanappal be kell érkeznie, de minden esetben kérjük várja meg visszaigazolásunkat, szintén ez az időintervallum vonatkozik a megrendelés módosítására is. A minimum rendelési érték 15.000 ft, azonban ez minden termékünket magában foglalja. Szendvicseket csak 5 darabonként, falatkákat 15 darabonként lehet rendelni, általánosságban elmondható, hogy 10-15 darab terméket rendelnek termékenként, így ehhez mérten alakítottuk ki a rendelési minimumot. Süteményeinknél tálcánként vannak meghatározva az árak. Ha előre utalással szeretnének fizetni, kérjük minden esetben várják meg a díjbekérőnket.